BRANKOMATIC – Bosse Skoglund och Sven Zetterberg

BIld: Branko Madunic

Med anledning av Bosse Skoglunds bortgång förra månaden vill jag bidra med en bild av Bosse Skoglund och Sven Zetterberg i samma ruta, från en spelning på Vätter Blues och Jazz Festival i Huskvarna Folkets Park 1996 (om jag inte missminner mig). Bilden är tagen med min papperskamera BRANKOMATIC, och är dessvärre (dessbättre?)

Jag gillar bilden, för den påminner mig om vilka fantastiska stjärnor jag faktiskt mött med min papperskamera under mina nu ganska år som musikfotograf… Bosse var underbar, liksom Sven. Och nu kanske de spelar ihop däruppe – eller därute, i världsalltet, som Bosse enligt uppgift drömde om att förena sig med – igen…

Jag saknar dem bägge två. Men som sagt: Vad göra? Livet pågår ett litet tag, sedan är det över.

Facebook
Twitter
Skriv ut
E-post
In Memoriam