SID WHELAN – Waitin’ For Payday

sid whelan

SID WHELAN
Waitin’ For Payday
Presidio Records 003 (33 min)

När jag spanade på nätet för att få lite mer fiber på skärmen om Whelan, snubblade jag på en recension av hans andra CD i lokaltidningen Dala Demokraten. Hur Whelan hamnade där vet jag inte, har han varit i Sverige?

Detta är i alla fall hans tredje platta, efter ”Flood Waters Rising” 2013 och New Orleans-inspirerade ”The Story of Ike Dupree” 2015. På denna åttaspårare är musiken enligt PR-materialet rock/blues/country/soul. En beskrivning av musik som måhända är ganska svårbeskriven. ”Midnight in the country” är enda tolvtaktaren. Men tyvärr förblir mitt skinn lika slätt som en slätrakad barnkind. Inga spår av vare sig tupp eller gås.

Bra ljud och produktion som tyder på professionalism, men inte ett inköp som jag kan rekommendera att vänta på löningen för.

Facebook
Twitter
Print
Email
Skivtips
16 senaste