DIVERSE ARTISTER – Boss Black Rockers – Wow Wow Baby Vol. 7


DIVERSE ARTISTER
Boss Black Rockers – Wow Wow Baby Vol. 7
Koko Mojo KMCD 56 (65 min)
 
Som vanligt en salig blandning från The Mojo Man. Kända som mindre kända artister avlöser varandra. Men det mesta är bra. Till er som inlett jakten på bra musik så kommer ni här att finna spännande låtar. För min del kan jag glädjas åt några nya tillgångar. Det jag inkasserar bäst är ett Roy Brown-spår från HOB Records; sannerligen inte så lätt att hitta. Vill även flagga för låten ”You shocked me” en Federal-inspelning från 1957 med Tiny Topsy. En kraftfull kvinna som tyvärr gick bort alldeles för tidigt. Det jag saknar är fakta om låtarna. Trots allt är det musiken som är viktigast, det sköter mojomannen bra. Jag uppskattar dessa utgåvor så jag hoppas de löper vidare.

Facebook
Twitter
Print
Email
Skivtips
16 senaste