Toulouse Blues Society – Toulouse Blues Society

Toulouse Blues SocietyToulouse Blues Society
Toulouse Blues Society
Egenproducerat
(64 min)

Jag har under årens lopp fått möjligheten att recensera ett antal franska band och jag har varit av den uppfattningen att de står sig rätt väl i en jämförelse med andra europeiska länders bluesband. Den här plattan är ett försök av TBS att beskriva hur bluesen mår i den rosa staden. Med sexton band och artister blir det självfallet en synnerligen spretig slutprodukt. Rent generellt är jag inte någon större vän av den här typen av alster då man helt enkelt saknar en röd tråd.

När plattan kommer i spelaren besannas min teori. Jag plågar mig igenom 64 minuter och konstaterar att den bild man får av bluesscenen i Toulouse på intet sätt imponerar. En rätt bedrövlig skiva och egentligen inget att lägga mer vikt vid.

Facebook
Twitter
Print
Email
Skivtips
16 senaste