Lazer Lloyd – Lots Of Love Records

Lazer LloydLAZER LLOYD
Lots Of Love Records
(56 min)

Lazer Lloyd är något så ovanligt som en judisk bluesman. Kosher? Absolut, men jag finner nog Lazers musik mer lik ett modernt rockband än vad jag förväntar mig under epitetet blues. Lazer har mycket att säga, texterna är mycket ordrika. Instrumenteringen består utöver Lazers gitarr och munspel av bas och trummor samt keyboards på fyra av de tolv spåren. Var Lazer står politiskt är svårt att säga, jag vågar mig inte på att tolka texterna. Född i USA, boende i Israel ett flertal år men nu tillbaka. En udda låt på plattan är Otis Reddings Sitting On The Dock Of The Bay. Med låtar som Moroccan Woman eller Rockin’ In The Holy Land tror jag inte många kommer att syna denna goa platta.

Facebook
Twitter
Print
Email
Skivtips
16 senaste