Jefferson säljer!

SBA/Jeffersons snygga "50-års"-roll up har synts (lång väg) på flera festivaler och mässor, där vi haft vårt "bokbord". Vid Åmål´s BF, Bokbord Stockholm, John Scott´s i Kopparberg, Swedish Blues Challenge i Malmö, Blues At Sea, The Great Scandinavian Guitar Show och kanske något arrangemang ytterligare. Försäljningen har varit ok i stort sett, frånsett Blues At Sea där den var direkt urusel. En delförklaring är förstås att vi har mest skåpmat just nu, då T-shirts och en del annat "merch" tagit slut. Men det är alltid kul att få närkontakt med våra medlemmar och andra som stannat till, och vi har kunnat värva en och annan ny medlem.

Livemusiken på den ovannämnda gitarrmässan bestod av – yes! - blues båda dagarna. Lördag: Max Schultz Trio med sång av Zubaida Solid; söndag: Knock-Out Greg & The Jukes.

PS SBA/JEFFERSON BEHÖVER FLER MEDARBETARE som hjälper till vid festivaler/bokbord och alla möjliga föreningssysslor inkl. tidningen. Kontakta oss gärna, t ex till Tommy, 0700-22 65 69 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

zubaida

Vi som var på Jeffersons 50-årsfirande på Scalas källarpub i oktober 2018 minns Zubaida (a.k.a. Solid Sue). Där har vi en kommande stjärna. Foto av Lennart Brorsson 2018.

Skriv ut